Despre noi

O scurtă descriere a companiei

SC ALFA CLUJ SRL este o societate românească cu capital privat strain, înființată în anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate în furnizarea de tehnică de încărcare-descărcare și manipulare a mărfurilor.

Adresa

Sediul Alfa Doors se află în Cluj-Napoca, având de asemenea un birou comercial în Bucureşti.

Ce comercializăm?

Uşi industriale şi sisteme de andocare (Investiţionale), grupă ce cuprinde toată gama de uşi industriale: uşi secţionale, uşi rezistente la foc, uşi frigorifice, uşi rulou, uşi cu deschidere rapidă, uşi ALA sau alte uşi speciale.

De asemenea dintre produsele comercializate de această grupă fac parte şi sistemele de andocare cu accesoriile lor. Alte produse care sunt comercializate din această grupă amintim: egalizatoarele de rampă (hidraulice sau manuale; cu placă frontală basculantă sau telescopică; staţionare sau glisante, rampe mobile pe roţi); obturatoarele termice (clasice sau gonflabile); termo-boxurile (sisteme de andocare montate în exteriorul clădirilor, pentru a exploata mai bine spaţiile interne de depozitare).

Grupa mai cuprinde automatizările pentru porţi, bariere şi sisteme de limitare a circulaţiei. Brandul sub care aceste aceste produse apar pe piaţă se numeşte Alfa Doors, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

Principalii nostri clienţi sunt antreprenori în construcţii, dar şi investitori direcţi în acest domeniu, în special în construcţii industriale şi depozitare. Pentru a putea veni cât mai bine în întâmpinarea doleanţelor clientilor nostri, am dezvoltat firma continuu din punct de vedere al rsurselor umane, în acest sens am întemeiat un birou comercial la Bucuresti. În teritoriu actrivitatea este susţinută de o reţea de 15 reprezentanţi de vânzări care acoperă întreagă piaţă.

 

Alte divizii Alfa Cluj