m

Serviciile noastre

Servicii

Soluţii oferite

Service-ul profesional şi asigurarea pieselor de schimb originale reprezintă condiţia de bază pentru prelungirea duratei de viaţă a produselor, având ca scop întreţinerea produselor şi prevenirea defectelor. Micile defecte de funcţionare neremediate din timp pot duce la degradarea întregului produs. Dacă doriţi o viaţă mai lungă pentru produsele dvs. consultati unul din specialiştii noştri.

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 de ani în montajul şi întreţinerea sistemelor de închideri industriale şi sistemelor de andocare !

Consultanţă de specialitate în alegerea soluţiei tehnice potrivite

Optimizarea costurilor prin adoptarea celei mai bune soluţii tehnico-economice

Livrare şi montaj

garanţie şi service

AlfaDoors

Mentenanţă

Mentenanţa este elementul cheie pentru siguranţa dvs. Având un contract de întreţinere-service cu Alfa Cluj deveniţi un client VIP, beneficiar al unor priorităţi (timpi de intervenţie mici, prioritate la intervenţie, piese de schimb cu discounturi mai mari ). Mentenanţa periodică ajută la creşterea duratei de viaţă a unui produs şi a fiabilităţii, la sporirea productivităţii prin eliminarea timpilor morţi şi a blocajelor în activitatea dvs.

În plus, reviziile periodice ajută la identificarea unor probleme minore, care însă în timp, prin nerezolvarea lor, pot duce la apariţia unor defecte majore, mult mai costisitoare. În anumite cazuri, cum este cel al unor echipamente ce se supun unor legi speciale (de ex. MLPATL sau INSEMEX), încheierea unui contract de mentenanţă este o obligaţie legală a beneficiarului. Scopul nostru este acela de a vă feri de grijile privind echipamentele furnizate de noi . Asteptam solicitarile dvs la service@alfa-cluj.ro sau pe fax la 0264 415 478.

m