Home
Produse

Alfa Doors - usi sectionale industriale, sisteme de andocare, sisteme de control acces 


SC ALFA CLUJ SRL este o societate romaneasca cu capital privat strain, infiintata in anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializat in furnizarea de tehnica de incarcare, descarcare si manipulare a marfurilor.

Produsele oferite pe piata sunt grupate in 3 divizii mari:

  • Investitionale (unele produse sunt vandute sub brandul propriu Alfadoors, marca proprie ALFA CLUJ SRL, altele sunt marci ale unor producatori europeni importanti, de ex. Caema Rite-Hite Germania sau O&O Italia)
  • Logistica (detine marcile proprii ALFA CLUJ SRL: Alfalogistik si Gutman)
  • Accesorii de ridicare: acestea se comercializeaza pe piata romaneasca si in tarile din jur sub marca Gutman, brand propriu ALFA CLUJ SRL

Divizia Investitionale

Divizia se ocupa cu comercializarea mai multor grupe de produse: usi industriale si sisteme de andocare, egalizatoare de rampa, obturatoare termice, termoboxuri, accesorii pentru sistemele de andocare, automatizari, usi de garaj.

  • Usi industriale - contin urmatoarele tipuri de usi: usi sectionale, usi rapide, usi rulou, usi glisante (culisante) si usi armonice cu sau fara rezistenta la foc, usi metalice, usi antifoc, usi frigorifice, usi de garaj. Sistemele de andocare sunt compuse din: usa sectionala (uneori inlocuita de usa rulou), egalizator de rampa si obturator termic. Uneori se solicita bare de ghidare si chiar celelalte accesorii: sisteme de iluminat, semafoare, blocatoare de roti.
  • Egalizatoare de rampa si placile de compensare sunt echipamente care permit transferul marfurilor din-in camioane spre-dinspre depozitul de marfuri. In cazul acestor produse compania noastra reprezinta cu drept de exclusivitate compania americana Caema Rite-Hite, prin filiala acesteia din Germania. 
  • Obturatoare termice: sunt echipamente care asigura o pierdere de temperatura (energie) cat mai mica in timpul incarcarii-descarcarii produselor in-din camioane. Si aici, firma noastra are drept exclusiv de distributie a produselor Caema Rite-Hite.
  • Termoboxuri: sunt echipamente speciale folosite tot pentru incarcarea-descarcarea marfurilor in-din camioane, dar, datorita conditiilor locale sunt construite in afara incintei (halei)
  • Accesorii pentru sistemele de andocare: bare de ghidare, sisteme de iluminat camioanele, semafoare, blocaje (blocatoare) pentru roti Automatizari pentru porti, bariere, sisteme de limitare a circulatiei
  • Usi de garaj: usi de garaj manuale sau usi de garaj electrice, pentru uz industrial sau domestic. Produse de calitate, pentru beneficiarii care doresc mai mult decat o simpla usa: doresc calitate. 
  • Sisteme de control al accesului: bariere si stalpi rectractabili. Produse de baza pentru zonele unde se doreste implementarea unui control al accesului, de exemplu parcari, zone istorice, domenii private, etc.

 

Colectivul diviziei Investitionale este coordonat pentru problemele tehnice de la sediul central al firmei (Cluj-Napoca), tot de aici facandu-se si coordonarea filialei de la Bucuresti, precum si a reprezentantilor locali de vanzari pentru problemele tehnico-economice.

Data fiind necesitatea de a veni in intampinarea dorintelor clientilor, in viitorul relativ apropiat intentionam sa introducem in gama noastra de produse si alte produse: usi de lemn (si cu toc metalic), usi de cauciuc, usi armonice speciale si sa ne crestem prezenta pe piata cu produsele din sticla rezistenta la foc (usi si ferestre).

Brandul sub care usile sectionale si usile de andocare apar pe piata este Alfadoors, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

Toate produsele noastre au agrementarile tehnice necesare (pentru produsele cu rezistenta la foc) de la MLPAT, ISCIR sau INCERC, sau conform ultimelor reglementari, sunt cu CE.

Informatii tehnice si oferte personalizate

Nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita mai multe detalii tehnice sau pentru oferte personalizate conform necesitatilor dumneavoastra.

>> Solicitare oferta online

>> Retea de vanzari

>> Contact